Koningsspelen 2014

De Koningsspelen zijn een sportief Oranjefeest voor alle kinderen in het basisonderwijs in Nederland. Afgelopen jaar zijn de Koningsspelen voor het eerst georganiseerd in het kader van de inhuldiging van onze nieuwe Koning.
Met ruim 1.3 miljoen sportende leerlingen/kinderen waren de Koningsspelen afgelopen jaar een overweldigend succes. En mede door het succes van de eerste editie is in overleg met het Koningshuis besloten om ook dit jaar de Koningsspelen weer te organiseren. Het doel van deze sportieve dag is om kinderen te laten zien hoe belangrijk én leuk het is om te bewegen!
Zijn alle materialen compleet voor de koningsspelen?

23.04.2014 koningsspelen

About Sandra

Sandra heeft een onderwijsachtergrond. Ze studeerde aan de Hogeschool Utrecht om later te werken in het Montessori en Jenaplan onderwijs. Ook de Vrije School heeft veel invloed gehad in de kijk op kinderen. Buiten zijn in de moestuin, wandelen in het bos of koken en bakken met haar kinderen (Jan, Mees en Eden) zijn haar favoriete bezigheden. Bij het Elfenbos zorgt Sandra voor de klantenrelaties. Daarnaast volgt ze met flair de leverancierscontacten op en kiest ze de leukste en mooiste collecties uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *