Gratis patroon

Lammetjes, schapen en wol. Het hoort allemaal bij elkaar en geeft uiteindelijk prachtig vilt voor onze hobby. Dat is de reden dat ik zo dol ben op deze wollige dieren. Twee jaar geleden stond hier een gratis patroon met schaapjes en nu hangen ze weer in de woonkamer. Je kunt hier het GRATIS PATROON downloaden. Ze zijn ook leuk om met kinderen te maken. De schaapjes voelen zich ook thuis in een bloembakje met mos of tussen paaseitjes. Wie weet heb je zelf veel leukere ideeën. Een foto is altijd welkom!

Het hele bericht met alle plaatjes en foto’s vind je op mijn website: http://www.atelierpippilotta.nl/2015/03/schaapjes/

About Sandra

Sandra heeft een onderwijsachtergrond. Ze studeerde aan de Hogeschool Utrecht om later te werken in het Montessori en Jenaplan onderwijs. Ook de Vrije School heeft veel invloed gehad in de kijk op kinderen. Buiten zijn in de moestuin, wandelen in het bos of koken en bakken met haar kinderen (Jan, Mees en Eden) zijn haar favoriete bezigheden. Bij het Elfenbos zorgt Sandra voor de klantenrelaties. Daarnaast volgt ze met flair de leverancierscontacten op en kiest ze de leukste en mooiste collecties uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *