Trekfiguren

Trekfiguren zijn een enorme stimulans voor de beginnende loper. De kleintjes lopen niet alleen maar samen met hun vriendje. De beginnende lopers vragen zich voortdurend af of zijn vriendje nog wel meeloopt?
In de afdeling ‘op stap’ vind je verschillende trekfiguren in allerlei soorten en maten, met allemaal hetzelfde doel ‘samen lopen’.
Tip! Heeft je kindje niet langer het geduld om in de buggy te zitten maar heeft nog niet de snelheid en concentratie om mama bij te houden bij het boodschappen doen. Neem een trekfiguren mee dat versnelt de wandeling van winkel naar winkel aanzienlijk. Want lopen is leuk!
Veel plezier.

11.09.2014 trekfiguren

About Sandra

Sandra heeft een onderwijsachtergrond. Ze studeerde aan de Hogeschool Utrecht om later te werken in het Montessori en Jenaplan onderwijs. Ook de Vrije School heeft veel invloed gehad in de kijk op kinderen. Buiten zijn in de moestuin, wandelen in het bos of koken en bakken met haar kinderen (Jan, Mees en Eden) zijn haar favoriete bezigheden. Bij het Elfenbos zorgt Sandra voor de klantenrelaties. Daarnaast volgt ze met flair de leverancierscontacten op en kiest ze de leukste en mooiste collecties uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *