Tijd!

Mama wanneer komt Sinterklaas, wanneer mag ik mijn schoen zetten, wanneer is het oma-dag, is het een lange of een korte dag school, mag ik afspreken vandaag?
Heb je je gymtas vandaag meegenomen, hou je er rekening mee dat we vanmiddag naar de tandarts moeten.

De vrolijke en originele weekplanner van Lilliputiens brengt op een speelse manier structuur in de dag van de kinderen. ‘s Avonds kun je de dag goed afsluiten door de kaartjes van die dag op te ruimen. Nog even kletsen over wat er vandaag allemaal is gebeurd en daarna lekker rustig slapen. Daarnaast is deze mooie slinger natuurlijk ook een leuke aanwinst voor de kinderslaapkamer.

De weekplanner bestaat uit 7 huisjes-dagen van de week en 1 fotohoesje. Het bevat 60 kaartjes waarmee alle activiteiten van de gehele week in kaart kunnen worden gebracht. Dit zijn 49 kaartjes met verschillende activiteiten, 3 blanco kaartjes waarop kan worden geschreven, 5 ´naar school´ kaartjes en 3 kaartjes ´hoe ik mij voel´. De weekplanner is geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar.

Met het Jaartje Rond krijgen de kinderen meer inzicht in jaargetijden, temperatuur, het weer, de datum, benoemen van de maanden en dagen.

Overzicht en inzicht, geeft de kinderen meer houvast. Tijd is er altijd, dus geniet ervan!

18.11.2014 tijd

About Sandra

Sandra heeft een onderwijsachtergrond. Ze studeerde aan de Hogeschool Utrecht om later te werken in het Montessori en Jenaplan onderwijs. Ook de Vrije School heeft veel invloed gehad in de kijk op kinderen. Buiten zijn in de moestuin, wandelen in het bos of koken en bakken met haar kinderen (Jan, Mees en Eden) zijn haar favoriete bezigheden. Bij het Elfenbos zorgt Sandra voor de klantenrelaties. Daarnaast volgt ze met flair de leverancierscontacten op en kiest ze de leukste en mooiste collecties uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *