Social

wie zijn wij

Het Elfenbos
Samen op ontdekkingstocht door het bos van de elfen. Kinderen en ouders zijn van harte welkom om te snuffelen tussen fijn speelgoed in onze online boetiek ‘Het Elfenbos’. Ontdek wat je kan en ga opzoek naar wat je graag wilt leren. Of het nou gaat om een baby die zijn voetjes ontdekt door het belletje in zijn slofje, je leert weven op een weefraam of je lol hebt in het samenspelen van een bordspel. Kinderen zijn op ontdekkingstocht om te groeien en wij, volwassenen, mogen ze daarbij de weg wijzen. En dat is precies waar we voor staan!
Het team

Sandra Bij het Elfenbos zorgt Sandra voor de klantenrelaties. Daarnaast volgt ze met veel plezier de leverancierscontacten op en kiest ze de leukste en mooiste collecties uit.

Teunie leidt bij het Elfenbos de boekhouding en distributie in goede banen. Ze waakt over de voorraad, en doet er alles aan om de bestellingen binnen de kortste keren verzonden te krijgen.

Gaby Bij het Elfenbos zorgt Gaby ervoor dat elk item met een mooie foto op de site verschijnt. Ze onderhoudt de contacten met de pers en zorgt dat jullie van alles op de hoogte zijn via de sociale media.

Jan & Jan Deze olijke tweeling hebben hun handen vol aan het beheren van de web-site. Gelukkig vindt ze altijd wel wat tijd voor andere leuke activiteiten, zoals zeilen op het water, nieuwe uitvindingen bedenken en prototypes maken. We zijn blij met dit energieke stel.

HS Houten Speelgoed is een onderdeel van Het Elfenbos
Vanuit een jaren lange ervaring in het onderwijs is het enthousiaste team van HS Houten Speelgoed altijd op zoek naar speelgoed dat de fantasie prikkelt en uitnodigt om er actief mee te spelen. Puur, degelijk, leuk, leerzaam en fantasierijk speelgoed dat is wat dat wij u te bieden hebben.
Imitatie, knutselen, bouwen, rijden, educatieve spelletjes en muziek maken, kortom speelgoed om mee te spelen voor mensen die houden van het gemak van veilig thuis winkelen!
http://www.houtenspeelgoed.nl

nieuws en trends

[wpdevart_like_box profile_id=”elfenbos” animation_effect=”none” show_border=”hide” border_color=”#fff” stream=”show” connections=”show” width=”1050″ height=”550″ header=”large” locale=”en_US”]