Kaarsen maken

We blijven nog even in de kerstsfeer met deze prachtige kaarsen om zelf te maken.
Breng een bezoekje aan de kringloopwinkel en vind de leukste kopjes. Touw van katoen functioneert prima als lont. Hang het lont in het kopje aan een stokje overdwars en bevestig onderaan een stukje aluminium. Verwarm alle restjes kaars au bain-Marie in een pan. En giet het kaarsvet in de kopjes.
Natuurlijk kun je ook kaarsen rollen met de bijenwas raatvellen of kaarsen trekken met de bijenwasschilfers of het dompelpakket. Versier de kaarsen met de mooiste kleuren van de versierbijenwas. Allemaal te vinden in de afdeling ‘knutselen’.

28.12.2013 kaarsen maken

 

About Sandra

Sandra heeft een onderwijsachtergrond. Ze studeerde aan de Hogeschool Utrecht om later te werken in het Montessori en Jenaplan onderwijs. Ook de Vrije School heeft veel invloed gehad in de kijk op kinderen. Buiten zijn in de moestuin, wandelen in het bos of koken en bakken met haar kinderen (Jan, Mees en Eden) zijn haar favoriete bezigheden. Bij het Elfenbos zorgt Sandra voor de klantenrelaties. Daarnaast volgt ze met flair de leverancierscontacten op en kiest ze de leukste en mooiste collecties uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *