In het Kasteel van Rhoon

Zaterdag 24 en zondag 25 mei 2014 zullen bezoekers van het Kasteel van Rhoon terug gaan in de tijd en zich wanen in de Middeleeuwen; de tijd waarin het huidige kasteel werd gebouwd.

Rondom het Kasteel van Rhoon zullen re-enactmentgroepen uit binnen- en buitenland hun kampementen opbouwen. In de kampementen bereiden vrouwen hun eten – met ingredienten die toendertijd voorradig waren – in grote ketels op brandende houtvuren, spelen de kinderen spelletjes uit die tijd en betreden soldaten en ridders met gepoetste harnassen en blinkende zwaarden het strijdveld.

Middeleeuws Rhoon wordt georganiseerd, in- en rond het kasteel van Rhoon, Dorpsdijk 63, Rhoon, door Stichting KSSF in samenwerking met Stichting Kasteel van Rhoon, GasteRhoon en het Zuid Hollands Landschap.

24.05.2014 kasteel Rhoon

About Sandra

Sandra heeft een onderwijsachtergrond. Ze studeerde aan de Hogeschool Utrecht om later te werken in het Montessori en Jenaplan onderwijs. Ook de Vrije School heeft veel invloed gehad in de kijk op kinderen. Buiten zijn in de moestuin, wandelen in het bos of koken en bakken met haar kinderen (Jan, Mees en Eden) zijn haar favoriete bezigheden. Bij het Elfenbos zorgt Sandra voor de klantenrelaties. Daarnaast volgt ze met flair de leverancierscontacten op en kiest ze de leukste en mooiste collecties uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *