De Internationale Theaterdag

Sinds 1961 is de Internationale Theaterdag (World Theatre Day) een jaarlijks terugkerende dag en valt op 27 maart.
Overal ter wereld organiseert het International Theatre Institute (ITI) voorstellingen binnen en buiten theaters en ondernemen ook lokale theatergroepen tal van activiteiten.

Ontdek, speel, luister en zing van 28 maart t/m 6 april 2014
Voor de zesde keer organiseren de Doelen en het Rotterdams Philharmonisch Orkest de Kindermuziekweek. Baby’s vanaf 6 maanden t/m kinderen van 12 jaar, ouders, opa’s en oma’s kunnen concerten bezoeken, voorstellingen bekijken, instrumenten bespelen en zelf optreden in een van de zalen van de Doelen. wwww.kindermuziekweek.nl

Of maak je eigen theater met het schaduwspel van Moulin Roty.

25.03.2014 nationale theaterdag

About Sandra

Sandra heeft een onderwijsachtergrond. Ze studeerde aan de Hogeschool Utrecht om later te werken in het Montessori en Jenaplan onderwijs. Ook de Vrije School heeft veel invloed gehad in de kijk op kinderen. Buiten zijn in de moestuin, wandelen in het bos of koken en bakken met haar kinderen (Jan, Mees en Eden) zijn haar favoriete bezigheden. Bij het Elfenbos zorgt Sandra voor de klantenrelaties. Daarnaast volgt ze met flair de leverancierscontacten op en kiest ze de leukste en mooiste collecties uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *