Bakker zonder suiker

Het boek ‘Goed Zoet- Bakken zonder suiker- ‘ staat propvol lekkere recepten. Chocolate chip peanut butter cookies. Verrukkelijk! Een groot deel van de recepten is naast suikervrij ook nog eens glutenvrij. Daarnaast staan er bij ieder recept tips hoe je bepaalde ingrediënten, zoals roomboter, kunt vervangen door bijvoorbeeld kokosolie. Ideaal.

Het boek is ook geschikt voor de wat meer onervaren suikervrije bakker; alle recepten zijn namelijk duidelijk uitgeschreven en goed te volgen. Ook is de vormgeving van Goed Zoet! werkelijk prachtig. De relatief kleine uitgeverij Loopvis heeft de vormgeving verzorgd en de grappige, vrolijke retro stijl geeft het boek én de recepten net dat beetje extra. Een onwijs leuk boek om op de plank (liever in je keuken) te hebben staan en om heel veel suikervrije inspiratie uit op te doen.
Goed Zoet – Bakken zonder suiker- van Nanne Hogeland, € 29,95
# Uitgeverij Loopvis
www.denieuweboekerij.nl

28.05.2014 bakken zonder suiker

About Sandra

Sandra heeft een onderwijsachtergrond. Ze studeerde aan de Hogeschool Utrecht om later te werken in het Montessori en Jenaplan onderwijs. Ook de Vrije School heeft veel invloed gehad in de kijk op kinderen. Buiten zijn in de moestuin, wandelen in het bos of koken en bakken met haar kinderen (Jan, Mees en Eden) zijn haar favoriete bezigheden. Bij het Elfenbos zorgt Sandra voor de klantenrelaties. Daarnaast volgt ze met flair de leverancierscontacten op en kiest ze de leukste en mooiste collecties uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *